Video ontmoet internet

Geef uw evenement de professionele uitstraling die het verdient door audiovisuele elementen te integreren in uw concept: huur een cameraman, kies voor de kracht van een event video en verspreid uw event online!

Cameraman brengt spreker live op groot scherm

Keynote speaker op groot scherm

De keynote speaker is het gezicht van uw event: hij of zij betrekt het publiek in uw wereld. Maak een blijvende, professionele indruk door uw hoofdspreker live in close-up te projecteren op groot scherm of op meerdere LCD-schermen. Een eenvoudige technische ingreep met een (letterlijk) grote impact. Combinaties met Powerpoint, video’s of foto’s zijn mogelijk.

 

Panel, debat of roadshow

Panel, debat of roadshowBreng met meerdere camera’s uw panelleden en moderator in beeld zoals de talkshows op televisie. Een regisseur stuurt een wisselende beeldenmassa van de cameramannen door naar de projector, de recorder of het internet (streaming). Treed toe tot het online videotijdperk door uw opgenomen presentaties te verspreiden via een aangepast YouTube-kanaal. De digitale mens hunkert naar video’s met inhoud waaruit hij kan leren. Bovendien beschikt u zo over een extra promotiemiddel.

 

 

Videoreportage van uw evenement

Videoreportage en eventvideoVideo is een fantastisch medium: veel info op korte tijd in een blits jasje. Bovendien vertellen dynamische beelden perfect waarover het gaat. Ze nemen de kijker mee in uw wereld. De combinatie met internet zorgt voor vuurwerk. Uw boodschap bereikt een breed publiek zonder zware inspanningen. Een event video is een must in uw communicatiemix.

 

 

Streamen over het internet

Streamen over internetVerzamel iedereen rondom uw evenement: in de zaal en achter het computerscherm. Stuur live beelden van een cameraman door vanop locatie via internet. Zo verlaagt u de toegangsdrempel tot uw workshop, debat of seminarie. Of projecteer uw event in een externe zaal aan de andere kant van de wereld en bespaar u de logistieke rompslomp van transport.

 

 

Opname van een les of workshop door professionele cameraman

Opname les of workshopStimuleer de kennisoverdracht binnen of buiten uw organisatie door ervaringen te delen. Wanneer u iets geeft, krijgt u gegarandeerd iets terug: een positieve quote, een extra like op Facebook of een potentieel project. Uw lessen worden tevens gedocumenteerd en de mogelijkheden voor afstandsleren nemen zo toe.

 

 

Technische ondersteuning op uw beurs of conferentie

Audiovisuele ondersteuningAudiovisuele middelen zijn niet meer weg te denken op uw evenement: interactieve LCD-schermen, audioinstallatie, projectoren, promovideo’s, LED-walls, signalisatie, etc. Deze prikkelen de zintuigen van de bezoeker en dragen bij tot de totale belevenis van het evenement.

 

 

Een cameraman en technische crew op uw event? Laat het ons weten.