Jaarlijks organiseert Sack meerdere open werfdagen waar zij haar zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie en badkamers demonstreert aan het grote publiek. Deze open werfdagen worden druk bezocht waardoor we de laatste jaren video streamen doorheen de woning waarin de demonstratie wordt gegeven. In opdracht van Swing cvba stuurt onze cameraman live beelden door naar de verschillende kamers in de woning opdat het grote aantal bezoekers de rondleiding comfortabel kan volgen vanop meerdere LCD-schermen. Hij volgt de handelingen van de presentator. Doorheen de woning zijn meerdere videokabels voorzien waardoor de cameraman zich vrij kan bewegen doorheen de demonstratieruimte.

Tijdens de Open Werfdag zijn twee crewleden aanwezig: één cameraman en één assistent. De cameraman is verantwoordelijk om op het juiste moment op de juiste plaats te staan. De assistent zorgt ervoor dat een DVD met opgenomen demonstratievideo’s start van zodra de live demonstratie is afgelopen.

De meest recente Open Werfdag vond plaats in Dendermonde op zondag 20 maart 2016.  Sack Zelfbouw mocht opnieuw een 300-tal bezoekers verwelkomen tussen 10u en 16u. Video streamen biedt een comfortabele oplossing om tegemoet te komen aan de grote vraag. Zeker wanneer de presentator toelichting geeft over de warmtepomp in een (kleine) technische ruimte.

Onze diensten: live camera projectie, cameraman (in opdracht van Swing cvba)