Sfeer, show en ambiance troef in Flanders Expo tijdens het personeelsfeest van AZ Maria Middelares op vrijdag 20 januari 2017. Duizenden dokters, paramedici en verpleegkundigen lieten zich het audiovisuele en culinaire spektakel welgevallen.

Traditioneel organiseert het ziekenhuis AZ Maria Middelares in januari een groots feest ter ere van haar medewerkers. Onze partner Swing overtrof zichzelf opnieuw door uit te pakken met een groots lichtspektakel in de evenementenhallen van Flanders Expo.

GO-media bracht de openingsspeech en het live optreden van Raf Van Brussel & Band in beeld. We gebruikten drie camera’s: 1x bemande HD-camera, 1x remote PTZ-camera (i.e. camera die we vanop afstand met een joystick kunnen bedienen) en 1x mini-HD camera voor enkele vaste shots. Deze beelden werden live gemixt en doorgestuurd naar de projectoren in de zaal.

Van de beschikbare beelden maakten we een snelle sfeermontage. Deze video werd later via de interne communicatiekanalen van AZ Maria Middelares verspreid.

Project in Flanders Expo, in opdracht van Swing cvba.

Onze diensten: live projectie, eventvideo, camera crew