Anderhalf jaar na de officiële inhuldiging van het nieuwe ziekenhuis AZ Maria Middelares aan de Ringvaart te Gent opende op zaterdag 3 december 2016 de volledig gerenoveerde polikliniek Medisch Centrum Maria Middelares Gentbrugge.

De nieuwe polikliniek bevat een aanbod van vrijwel alle medische specialismen, een low-care dialyse-eenheid en een dienst medische beeldvorming. Het project in Gentbrugge kadert in een breder ontwikkelingsplan voor de site.

De officiële opening startte met een geleid bezoek en werd gevolgd door plenaire uiteenzettingen van dhr. Verdonck, dr. Goethals, dr. Kluyskens, dr. Devriendt en dr. Burvenich.

In opdracht van partner Swing verzorgde GO-media de regie en live projectie van de plenaire uiteenzettingen. Live beeld van onze cameraman werd afgewisseld met Powerpoint-presentaties. Deze beelden werden vanuit de regie doorgestuurd naar LCD-schermen die verspreid stonden opgesteld in de inkomhal. Zo konden alle genodigden de uiteenzettingen in close-up volgen in de nabij gelegen wachtruimtes.

Lees het nieuwsitem over de opening van het Medisch Centrum.

Onze diensten: live projectie, cameraman, regie