Van 29 september t.e.m. 2 oktober 2015 deed het bedrijf Gallus, een Zwitserse fabrikant van grote drukmachines voor labels, beroep op de cameramannen van GO-media. Een lokale cameraman huren om hun toestellen goed in beeld te brengen en hun verkoop te stimuleren, bleek de juiste strategie. In opdracht van VPR Consult werden twee cameramannen ingezet tijdens ‘LabelExpo Europe 2015′ die de live demonstraties op de beursstand van Gallus van dichtbij volgden. Hun beelden werden live geprojecteerd op een grote LED-wall waardoor bezoekers vanop verre afstand in de beurshal werden aangetrokken.

LabelExpo Europe is ’s werelds grootste beurs voor drukkerijen actief in de label- en verpakkingsindustrie. Bezoekers kunnen live demonstraties bijwonen, bijleren over de laatste trends en technologieën, en de grootste leveranciers ter wereld ontmoeten. Deze beurs vindt tweejaarlijks plaats in Brussels Expo.

Gallus is één van ’s werelds grootste fabrikanten van drukmachines voor labels en alle bijhorende accessoires en diensten. Op LabelExpo Europe bezetten zij de op één na grootste beursstand waarop zij drie toestellen demonstreren: Gallus ECS-340, Gallus RCS-430 en Gallus DCS-340.

Meer info over LabelExpo Europe: www.labelexpo-europe.com
Meer info over Gallus: www.gallus-group.com

Onze diensten: cameraman huren, camera crew (in opdracht van VPR Consult)