De ‘European Workplace Innovation Network’ (EUWIN) organiseerde op 9 september 2015 een inspirerende conferentie over ‘Advanced Workplaces for Advanced Business’ in samenwerking met Flanders Synergy en de KU Leuven. Gentse cameramannen van GO-media filmden het event van KU Leuven in de Brabanthal te Haasrode in samenwerking met het Limburgse klank- en lichtbedrijf MVS.be. Een professionele samenwerking over de provinciale grenzen heen!

‘Workplace innovation’ kan worden toegepast op vele vlakken, zoals een verandering in de bedrijfsstructuur, Human Resources management, relaties met klanten en leveranciers, of in de werkomgeving zelf. Het verbetert de motivatie en de arbeidsvoorwaarden voor de werknemers, wat leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit, een hoger innovatievermogen, een verhoogde veerkracht van de markt, en een algehele verhoging van het concurrentievermogen van het bedrijfsleven. Alle ondernemingen, ongeacht hun grootte, halen voordeel uit ‘workplace innovation’. 

GO-media stuurde meerdere laptops aan vanuit de regie in combinatie met één cameraman die live close-up beelden maakte van de sprekers. Beide projectieschermen en de videomonitor op het podium (voor de sprekers) konden apart worden aangestuurd. Hierdoor konden presentaties moeiteloos worden afgewisseld met videobeeld. De sprekers zagen hun presentatie op de videomonitor op het podium waardoor ze niet onverwachts over hun schouder moeten staren naar het projectiescherm. Een tweede cameraman filmde het event vanuit de zaal en verzamelde beeldmateriaal van de conferentie om later te verwerken in montage.

Alle keynote speeches en panelgesprekken werden live geregistreerd en opgenomen op een HD-recorder. Deze opnames waren na afloop van de speech onmiddellijk beschikbaar als upload voor o.a. YouTube.

Onze diensten: cameraman, live regie, filmen event, filmopnames, live captatie